Conferinta de Lauda si Inchinare

Conferinta de Lauda si Inchinare

Casa Tineretului

05-10-2018

18:00 - 21:00

Conferinta de Lauda si Inchinare

Distribuie pe Facebook
Biserica Filadelfia organizează pe data de 5-6 octombrie a șaptea ediție a Conferinței Naționale de Laudă și Închinare - "Închinare pentru Națiune."

Conferința are ca scop echiparea românilor și conștientizarea lor cu privire la faptul ca Dumnezeu ne cheamă să ridicăm un cântec nou și să îl eliberăm peste națiunea noastră. Oricine poate participa, indiferent dacă face parte dintr-o echipă de laudă și închinare sau nu. Biblia spune "Cântați o cântare nouă!"

INVITAȚI
Steve și Velveta Thompson, oameni cu o experiență în lucrarea de laudă și închinare de peste 30 de ani. Ei au slujit cu oameni precum Graham Kendrick, Darlene Zschech, Tim Hughes, Paul Baloche și mulți alții. Viziunea lor este de a echipa și ridica generația următoare de închinători în dragoste și pasiune pentru Dumnezeu.
Pastor Gareth Sherwooau, aflat in lucrare de peste 10 ani, un om cu o inimă pentru biserică și pentru slujirea trupului lui Cristos.

Lauda și închinarea va fi condusă de echipa de închinare a Bisericii Filadelfia împreuna cu Sunny Tranca, lider si pastor de închinare de 25 de ani, a cărui viziune este eliberarea unui cantec nou din România și conștientizarea poporului român de puterea laudei, precum și echiparea generațiilor următoare.

LOCAȚIA
Biserica Filadelfia Baia Mare, b-dul Unirii nr. 13, (Casa Tineretului)

Cu mai multe detalii vom reveni în curand.