• Bd. Bucuresti, nr.65
  • office@filadelfibm.ro
Țintim spre lucruri mărețe

Țintim spre lucruri mărețe


În urmă cu ceva timp, Dumnezeu ne-alansat o mare provocare – aceea dea țintispre lucruri mai mari decât până acum. Ceva ce părea imposibilatunci, s-a transformat în ceva ce ia ființă pe zi ce trece, totmai mult. Provocarea la care ne-a chemat Dumnezeu este de a dezvoltaun centru de echipare în închinare, închinare profetică, o școalăa proorocilor și multe altele.


Am acceptat provocarea, știind că întotdeauna aceasta vine împreună cu binecuvântările Domnului, care face exact așa cum spune Pavel efesenilor (4:20) – mult mai mult decât cerem sau gândim noi.


După cum știți cei mai mulți dintre voi, ne întâlnim ca biserică în chirie, în CasaTineretului- clădire care urmează să fie obiectul unui program de renovare și reabilitare a Consiliului Județean Maramureș, iar apoi să fie destinată altor scopuri. Având in vedere faptul că închirierea acestui loc în regim permanent nu va mai fi posibilă, ne-a dat un imbold și mai puternic pentru a ne găsi un loc al nostru. 


Nu a fost ușor să găsim această locație, dar am realizat că, atunci când noi rămânem fără soluții sau nu mai vedem mai departe, Dumnezeu are,de fapt, soluția pregătită pentru noi. 

În cele din urmă, în parteneriat cu o familie de oameni de afaceri din biserică, care în cadrul dezvoltării companiei lor construiesc un centru de echipare profesională având o multitudine de facilitățiși un auditoriu de 600 de locuri, am ajuns la un parteneriat petermen lung pentru folosirea acestor facilități ca biserică în zilele de sâmbăta și duminică, cât și seara, ceea ce este perfect pentru noi.


Ei bine, acesta vine cu o provocare pentru noi referitor la echiparea sălii principale la nivelul în care să poată fi folosită pentru desfășurarea programelor de biserică, în ceea ce privește sunetul, luminile, tratamentul acustic, amenajarea sălii, echiparea media...  și lista continuă, însumând peste 200.000 EURO.


Vrem să dăm această provocare mai departe, împreună cu rugămintea de a fi alături de noi în rugăciune și în sprijin financiar - știm că ceea ce faceți voi azi, în ajutorul nostru, se va întoarce spre voi nu numai într-o nemăsurată manifestare de mulțumire către Tatăl pentru voi, dar cred că și într-o provocare pentru noi.


Închei prin a vă mulțumi și a mă ruga ca Tatăl să vă umple de toată bogăția Lui în slavă.Din dragoste de frate,

În numele fraților voștri dinBiserica Filadelfia Baia Mare,

Vali Paul, Pastor


Alpha Bank, sucursala Baia Mare

Cont lei         RO71BUCU 1041 21153008 5RON

Cont EURO  RO58BUCU1041 2123 3208 6EUR  cod SWIFT/   BUCUROB