Scroll to top

Despre noi

Din dragoste de frate!

Fiindcă ne pasă

Play Video

Suntem o biserica crestina, creata pentru a facilita apropierea Ta de Isus, fie ca esti din Baia Mare sau imprejurimi,
un nou rezident al municipiului sau daca vizitezi site-ul din celalalt capat al lumii.
Esti binevenit!

0

Misiunea, viziunea si mandatul Bisericii Filadelfia sunt cele încredinţate de Domnul Isus Cristos – in care ne punem
toata increderea si de la care cerem cu incredintare calauzirea in tot ce intreprindem.

Crezul nostru!

  • Credem in existenta unui singur Dumnezeu care fiinteaza in trei persoane egale si de aceeasi esenta: TATAL, FIUL si DUHUL SFANT.
  • Credem in Dumnezeu Tatal, Creatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute.
  • Credem în Domnul Isus Cristos, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, in nasterea Sa din fecioara, in viata fara pacat, in moartea ispasitoare, in invierea in trup, in inaltarea la cer si in revenirea Sa in putere si glorie pentru judecata vesnica si rasplatirea fiecarui om potrivit vietii traite.
  • Credem in Duhul Sfant, Datatorul vietii, care provine din Tatal, Cel care, impreuna cu Tatal si cu Fiul primeste inchinarea noastra.
  • Credem in botezul cu Duhul Sfant si in lucrarea Sa prezenta prin manifestarea tuturor darurilor spirituale prin credinciosi in comunitatea Bisericii.
  • Credem ca Biblia este inspirata in totalitate, infailibili, ea este singura autoritate pentru credinta si pentru viata credinciosilor.
  • Credem ca nasterea din nou este necesara pentru mantuirea oamenilor.
  • Credem in botezul in apa practicat la maturitate, ca expresie a nasterii din nou.
  • Credem ca toti cei care au fost nascuti din nou sunt membrii ai Bisericii universale a lui Cristos. Credem, de asemenea, ca expresia Bisericii universale il reprezinta biserica locala, care are un rol esential in planul lui Dumnezeu pentru mantuirea oamenilor.
  • Credem ca inchinarea inaintea lui Dumnezeu trebuie sa se exprime prin trairea in duh si adevar.

Misiunea

Bisericii Filadelfia Baia Mare este aceea incredintata de Domnul Isus Cristos, de a face ucenici si pentru ca Ierusalimul nostru este Baia Mare prima zona de misiune este Baia Mare.

Viziunea

Viziunea bisericii este de a aduce Imparatia lui Dumnezeu in casele noastre, in oraşul nostru, in tara noastra si oriunde suntem trimisi de Domnul, pentru ca Voia Lui Dumnezeu sa se faca pe pamant ca si in cer.

Mandatul

Ca mandat specific, in aceste vremuri, vorbim de chemarea de a ridica un cantec nou peste tara noastra, ceea ce nu mai este o povara doar pe inima noastra, ci este un motor al inchinarii bisericii noastre. In acest sens organizam in fiecare toamna o conferinta de inchinare ca o provocare pentru cat mai multi inchinatori din tara pentru a ridica un cantec nou, aceasta insemnand compozitii originale romanesti. Un alt aspect specific este cel al echiparii si mandatarii tinerei generatii pentru a intra in destinul ei.

Pastoratia

Nici o chemare nu se compară cu chemarea în slujire a Domnului Isus, nici ca importanță, nici ca responsabilitate, dar de departe, este cea mai tare chemare.

Suntem onorați sa păstorim biserica Filadelfia de la fondarea ei și până acum, timp în care, dincolo de toate, am văzut mâna cea bună a Tatălui, cu bunătate și îndurare.

A păstorii înseamnă, din punctul meu de vedere, a duce pe fiecare dintre credincioși în destinul lui, adică a facilita drumul spre locul unde să strălucească, unde Cristos să se vadă cel mai bine în fiecare din noi, ca o realitate și realizare a afirmației: “Cristos în noi nădejdea slavei!”

Acest website folosește cookie-uri. Continuarea folosirii reprezintă acceptul dumneavoastră.