• Bd. Bucuresti, nr.65
  • office@filadelfibm.ro

Membri

Vali Paul a crescut în biserică, iar la prima întâlnire personală cu Domnul Isus a realizat că viața creștină este ceva real, ceva trăit la intensitatea Împărăției, iar acela a fost momentul când a ales să trăiască onorându-L pe Dumnezeu.

Au existat multe momente, atât de glorie, cât și de cenușă - dar toate au condus la chemarea de a planta biserica Filadelfia.

Între timp, Vali a absolvit și cursurile Grace College of Divinity, Nord Carolina, din SUA. Dar de departe, școala directă a Duhului Sfânt este cea care dă ADN-ul bisericii.

În 1985, Nuși a devenit soția și cel mai bun prieten al său, iar din 1991 Dumnezeu i-a binecuvântat cu Adelina, copilul mult așteptat, care acum doi ani s-a căsătorit cu Matt, plecând la rândul ei pe drumul destinului la care este chemată.


Nicu este căsătorit cu Magda şi împreună au un copil pe nume David. Este absolvent al Facultăţii de Teologie şi are experienţă pe câmpul de misiune, fiind misionar în India împreună cu Magda timp de şapte ani. Dorinţa lui este să vadă cât mai mulţi oameni venind la Dumnezeu, acceptând dragostea Tatălui şi jertfa Domnului Isus, ca cei născuţi din nou să-şi cunoască identitatea în Hristos, iar mesajul dragostei şi al harului lui Dumnezeu să fie transmis până la marginile pământului.


Traian Șandor-Martin este pastor co-fondator al Bisericii Filadelfia. Este implicat în slujire pastorală și de învățător în biserici libere de peste 25 de ani.

A călăuzit generații de tineri și adulți în cunoașterea adevărurilor Bibliei în școlile și seminariile biblice conduse de-a lungul anilor în Biserica Logos și Filadelfia.

Este căsătorit cu Corina, împreună cu care se implică adesea în seminarii despre educație maritală și educația copiilor. Au impreună 3 copii. Chemarea vieții sale este să provoace oamenii la a fi pasionați pentru Cuvantul lui Dumnezeu și să traiască excelența în toate domeniile, depașindu-și limitele.


Sunny Tranca are 41 de ani și este căsătorit de 15 ani cu Adina. Dorința inimii lui este să înflăcăreze și să echipeze pe cât mai mulți oamni să trăiască plini de Duhul Sfant, în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu și avându-l pe Cristos în centru vieții lor. În ultimii 22 de ani a fost implicat în lucrarea muzicală din România, lucrarea profetică, plantări de biserici și misiune internă și internațională.


Denis Moisii are 25 de ani și slujește în lucrarea cu tinerii, împreună cu soția lui, Sina. Motivat de dorința de a vedea o generație de tineri pasionați de Împărăția lui Dumnezeu, el este implicat încă din adolescență în această lucrare. Pe langă slujirea cu tinerii, Denis este implicat și în slujirea de Laudă și Închinare de la vârsta de 12 ani.

Motto-ul slujirii sale este Love God <> Love People


Adrian Pop slujeste ca lider de laudă și închinare în Biserica Filadelfia. El este implicat în laudă și închinare din 1999, slujind în primii ani la sunet, iar apoi ca și lider de închinare. A slujit la grupe de casă, grupe de rugăciune, tineret și biserică. El este și compozitor, printre cântecele scrise de el numărându-se "Numele Tau e cel mai mare" și "Tu nu te schimbi."

Adrian este căsătorit cu Cristina Anca, care este, la rândul ei, implicată în departamentul financiar și lucrarea cu copiii din cadrul bisericii Fliadelfia.


Corina Vascu este căsătorită de 12 ani cu Radu și este mămică de 8 ani. Îi place munca cu copiii, să se joace cu ei și să le asculte visele. În mod deosebit, iubește să îi asculte cum povestesc aceștia despre relația lor cu Dumnezeu și este mulțumitoare pentru lecțiile pe care adesea le învață ea de la copilași. De când slujește în cadrul Școlii Duminicale, Corina spune că Domnul i-a arătat cât de important este să echipăm Generația care vine.