Scroll to top

Inchinare pentru Natiune 2021

Scopul evenimentului

Biblia spune „Cântați Domnului o cântare nouă!” (Ps. 96:!), Dumnezeu ne cheamă să inaltam un cântec nou peste națiunea noastră! 

Conferința „Închinare pentru națiune” este un eveniment anual organizat de Biserica Filadelfia Baia Mare împreuna cu Culture Street Records avand ca viziune eliberarea unui cântec nou, autentic, pornit din inima poporului român. 

 Evenimentul este destinat în primul rand liderilor și echipelor de lauda si inchinare din România și are ca scop improspatarea și echiparea lor pentru pregatirea generatiilor urmatoare în ceea ce privește puterea laudei la adresa lui Dumnezeu.

Invitat

Martin Smith, unul dintre cei mai pasionați și cunoscuți lideri de inchinare este invitatul special din acest an. Alaturi de instrumentisti locali, el ne va conduce în inchinare în timpul celor 3 sesiuni și de asemenea va susține 3 seminarii pe diferite subiecte.

Bilete

Prețul unui bilet este de 100 de RON / persoana și asigura intrarea la toate cele 3 sesiuni. Biletele vor putea fi achizitionate online din data de 11 septembrie pe site-ul tiroll.ro, iar vanzarea va fi anunțată printr-o postare si un link.

 

Locurile sunt limitate! 

Mai multe informatii gasiti in evenimentul de pe facebook:
https://www.facebook.com/events/252364263421942

Program

VINERI 18:30 – 21:00
Sesiunea 1
> Inchinare – Filadelfia Music
> Seminar – Martin Smith
> Inchinare – Martin Smith & Band
 
SAMBATA 10:00 – 12:30
Sesiunea 2
> Inchinare – Martin Smith & Band
> Seminar – Martin Smith
> Q&A – Martin Smith
 
Sesiunea 3
> Inchinare – Filadelfia Music
> Seminar – Martin Smith
> Q&A – Martin Smith
> Inchinare – Martin Smith & Band
 
 
Acest website folosește cookie-uri. Continuarea folosirii reprezintă acceptul dumneavoastră.