Scroll to top

NU TE TEME!

Frica este unul dintre cele mai cunoscute simptome cu care ne confruntăm și precizez că este doar un simptom care uneori aduce finalitate. Am vorbit cu o doamnă mai în vârstă care spunea că toată viața a suferit de frică dar că nici unul din lucrurile de care îi era teamă nu s-au întâmplat, în același timp, îmi aduc aminte de Iov care spunea că de ceea ce îi era frică, aceea i s-a întâmplat.

Nu cred că există cineva care să nu aibă frici sau temeri, însă întrebarea este ce faci când frica și îndoiala se pune între tine și destinul tău? Dar între tine și partenerul tău sau între tine și copiii tăi? Frica vorbește întotdeauna despre eșec și despre uriași, despre cât de mic și neînsemnat ești tu! Ai nevoie de încurajare! Dumnezeu este singurul mai mare decât orice frică sau teamă. În Biblie, expresia – NU TE TEME! – apare de 366 de ori, asta înseamnă că acoperă fiecare zi din an, incluziv din anul bisect. Psalm 46:1-2

Dumnezeu este adăpostul și tăria noastră, un ajutor care nu lipsește niciodată în necaz! De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar clătina pământul și s-ar zgudui munții în inima mărilor!

Acest website folosește cookie-uri. Continuarea folosirii reprezintă acceptul dumneavoastră.