Scroll to top

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a siteului

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu (mai) accesati acest site sau alegeti sa il parasati acum. 

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

 

Asociatia Filadelfia Mission – proprietar si gestionar a acestui site, denumita in continuare www.filadelfiabm.ro, pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. 

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

 

www.filadelfiabm.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. www.filadelfiabm.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. www.filadelfiabm.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. www.filadelfiabm.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material/niciunei informatii prezentate pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile. 

 

REGULI GENERALE

 

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite. 

 

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

 

www.filadelfiabm.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. 

 

INCHEIEREA ACORDULUI

 

www.filadelfiabm.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil; prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Acest website folosește cookie-uri. Continuarea folosirii reprezintă acceptul dumneavoastră.